Alperen Ocakları Muhsin Başkanını Doğum gününde andı

Alperen Ocakları Doğum Gününde Şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu başkanın anısına lokma dağıtarak fatihalarla andılar.

Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığı 
Özel idare iş merkezi önünde Muhsin Başkanını doğum gününde lokma dağıtarak farklı ve anlamlı bir bir etkinlik ve yoğun bir katılımla andı,etkinliğe ilgi büyük oldu.


"Önemli ve anlamlı anma etkinliği için Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığına teşekkür eden" Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu anma etkinliği ile ilgili olarak yaptığı değerlendirme de şunları söyledi "Muhsin beyimizin, Muhsin başkanımızın doğum günü anısına Kıbrıs Meydanı- Özel İdare önünde tüm şehrimize lokma ikram edildi. Alperen ocaklarımız organize etti. Teşekkür ediyorum. Var olsunlar. Muhsin beyimize de rabbim tekrar tekrar rahmet eylesin. İyi ki vardı, İyi ki varmış, İyi ki tanımışız, İyi ki doğmuş. Ruhu şâd olsun, Mekânı cennet olsun inşallah"dedi

Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanı Mehmet Akif Gelir programa ilginin büyük olduğunu ifade ederek katılımcılara ve katkısı olanlara teşekkür ettiği açıklamada şunları söyledi "Alperen Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığı olarak Şehit liderimiz merhum MUHSİN YAZICIOĞLU nun doğum günü olması hasebiyle halkımıza lokma ikram ettik. Proğramımızda bizleri yalnız bırakmayan başta Büyük Birlik Partisi genel başkan yardımcımız sayın Porf Dr Mahmut Yardımcıoğlu beye, Büyük Birlik Partisi il başkanı MKYK üyesi Bilal Odunkiran beye, Büyük Birlik Partisi Dulkadiroğlu belediye başkan adayımız sayın Bekir Eryılmaz beye, Büyük Birlik Partisi il başkan yardımcısı sayın Ali Çavuş Gelir beye, Büyük Birlik Partisi Onikişubat ilçe başkanı Fatih Mehmet Tiyek beye, çok kıymetli büyüğümüz başkanımız sayın Nedat Türk beye, bizden hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen çok iki iki abim Kemal Eryılmaz ve Harun Eryılmaz beye ve Alperen Ocakları Kahramanmaraş il teşkilatımızın çok kıymetli alperenlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum"dedi.

Saat 14.00 'da başlayan lokma ve fatihaların okunduğu doğum günü anma programına Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Mahmut Yardımcıoğlu,il başkanı Bilal Odunkıran,il başkan yardımcıları,Onikişubat ilçe Başkanı Fatih Mehmet Tiyek,Partililer,Alperen ocaklı gençler ile çok sayıda Kahramanmaraş'lı katılırken,program akşam saatlerine kadar devam etti.

Haber344.com / HABER- YAŞAM