Başkan Okumuş“Sağlıkçılarımızın verdiği mücadele her türlü alkışın üstündedir.”

Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş,ilçede görev yapan tüm sağlık çalışanları ile Beyoğlu-Karapınar SU PARK'ta bir araya gelerek vefa ve teşekkür toplantısı düzenledi.

"Yaşadığımız zorlu pandemi sürecinde ailelerinden, sevdiklerinden her türlü haklarından fedakârlık ederek büyük bir özveriyle görev yapan ilçemizdeki sağlık çalışanlarımızı, kısa süre önce yapımını tamamladığımız Karapınar Su Parkta moral ve motivasyonlarına katkı sağlamak,teşekkürlerimizi bildirmek amacıyla misafir ettik"diyen Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş konuşmasını şöyle sürdürdü.

"Koronavirüs ile mücadelede ülkemizde görev yapan her kademedeki sağlık personeli, salgının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveri ve gayretle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyup görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirmektedirler.

Görevlerini canları pahasına yerine getiren başta sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunar, şahsım ve Türkoğlu halkı adına teşekkür ederiz"dedi.

Şehrimiz sanatçılarından Bilocan’ ın konser verdiği programdan sonra,Türkoğlu Belediyesi Başkanı Osman Okumuş ,Türkoğlu İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Abid Başarıcı' ya ve Türkoğlu Dr. Kemal Beyazıt Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ahmet Bora Gül e, Covid-19 pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı bütün sağlık çalışanları adına teşekkür plaketi takdim etti.

Haber344.com  / HABER - SAĞLIK