İYİ Parti Kahramanmaraş il Başkanı Süleyman Tekerek "BAKANLAR DEĞİŞSEDE KAHRAMANMARAŞ’IN KADERİ DEĞİŞMİYOR"

İYİ Parti Kahramanmaraş il Başkanı Süleyman Tekerek Kahramanmaraş 'ın Ulaşım ve kent gündeminin ilk maddesi Hızlı Tren ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Tekerek yaptığı açıklamada şunları söyledi.

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun 23 Ekim’de yaptığı açıklamaya göre hızlı tren Kapıkule'den başlayarak İstanbul, Ankara, Konya, Karaman, Aksaray, Ulukışla, Mersin, Adana, Osmaniye, Gaziantep gibi şehirleri kapsıyor.

Oysa, 13 Ağustos’ta Kahramanmaraş’ta katıldığı HaberTürk Televizyonu canlı yayınında Kahramanmaraş’ın da projeye dahil olacağını açıklamış, iktidar yetkilileri bunu büyük müjdeler ile duyurmuştu.

Kahramanmaraş, tıpkı yıllar önce Mersin-Şanlıurfa Otoyolunda olduğu gibi kenardan izlemekle kalıyor, aradan onlarca yıl geçse de, Bakanlar değişse de Kahramanmaraş’ın kaderi değişmiyor. Kahramanmaraş yine sahipsiz, yine kimsesiz.

Ulaşım, Kahramanmaraş’ın özellikle depremden sonra hızlı bir şekilde yaralarını sarması için hayati öneme sahiptir.

Ancak, görünen o ki, iktidar sahipleri bunun bilincinde değil, ne doğru düzgün uçak kalkıyor, ne de yanımızdan geçen hızlı tren Kahramanmaraş’a uğruyor.

Kahraman şehrimizin iktidara verdiği desteği hizmete dönüştüremeyen beceriksiz yöneticiler, halkımızdan gerekli cevabı sandıkta alacaklardır.

İYİ Parti olarak, Kahramanmaraş’ın haklarını savunmaya devam edeceğimizden hemşehrilerimizin hiç şüphesi olmasın."

Haber344.com / HABER - GÜNDEM