adem @ gmail.com

MİLLİYETÇİ VE MUHAFAZARKARLIĞI ELDEN BIRAKMAYIZ

Merhaba sevgili okurlarım,bugün günümüzde asgari ücretli olarak çalışan milyonlarca işçi devlete vergi borcu,elektirik borcu,su borcu kul hakkı yemekle aynı diyerek gününde ödemeye çalışır.

Ama günümüzde bir çok iş adamı ağzını açarsa hazreti Ömer adaletinden bahseder ,rasulu ekremin hadislerinden örnek verir mangalda kül bırakmaz ıslamiyeti kimseye teslim etmez.

Ama nasıl vergi ödemem, nasıl işçinin sırtından geçinirim,tazminatını vermem, kaşın üstünde gözün var diyerek adeta bir kaç yalaka ayarlayıp insanları işinden ederler,ben insanların görüşlerine bakmam devletine vergisini veren, işçisine bakan ister sağcı olsun, ister solcu, maaşını alan işçi Allah razı olsun diyorsa en muhafazakâr milliyetçi onun patronu ve o iş adamıdır.

Trilyonlar ahirete giderken bir şeye yaramıyor,ama bir spor kulübü, bir spor salonu ve sanat dallarında çeşitli platformlar kurup çocukları yetiştirmek, onların gönlünü almak vatana millete faydalı insan yetiştirmek, yanında çalışanın derdiyle dertlenmek, en güzel muhafazakârlık ve milliyetçiliktir.

Elbette bir çok iş adamımız var bu saydıklarımızı yapan onlara şükranlarımızı sunuyoruz.

Sevgiyle,dostça hoşçakalın