41 YILLIK ELBİSTAN SPORUN FERYADINI KİM DUYACAK
İlimizin BAL Ligi temsilcisi,en köklü kulüplerimizden olan 41 Yıllık Elbistansporun resmi sosyal medya hesabından paylaşımlar yapılarak takıma sahip çıkılması istendi.
"Büyük Elbistan Spor Taraftarı!"ifadeleri ile başlayan Elbistanspor resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.
"Büyük Elbistan Spor Taraftarı!
"Büyük Elbistan Spor Taraftarı! Takımımız maçların başlamasına az bir süre kalmasına rağmen, 19.07.2022 tarihinde yapılması gereken olağan üstü genel kurulu, aday çıkmadığı ve gerekli çoğunluk sağlanamadığı İçin yapamamıştır.
Takım adeta kaderine terk edilmiştir.
Elbistan'ın önde gelen insanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, oda başkanları, iş adamları ve siyasetçileri büyük bir sessizlik içindedir.
Takımımız bu gidişle sahaya çıkamayacaktır. Durumdan herkesin, her kesimin haberdar olmasına rağmen hiç kimse şehrin çocuklarına, spora ve sporseverlere el uzatmamaktadır.
Tüm Elbistanlı hemşerilerimizi şehrin takımına sahip çıkmaya davet ediyoruz."denildi.
Haber344.com Spor servisi olarak geçtiğimiz sezonlarda takıma ulaşım, ikamet,yemek ve malzeme desteği veren Elbistan Belediyesi Başkanı Mehmet Gürbüz ve Kulübün genç ve fedakar başkanı Sıtkı Çay'a destek verilmesi gerektiğini ifade ediyoruz.
Bir kentin tanıtımının en önemi aracı spordur,futboldur.
ELBİSTAN TAKIMINA SAHİP ÇIK ,41 KURULUŞUNDA HEP BİRLİKTE 41 KERRE MAŞAALLAH DİYELİM
Haber344.com / HABER - SPOR

