AK Parti AK Parti Kahramanmaraş il Başkanı Av.Muhammed Burak Gül tarafından hazırlanan ve Genel Merkez Tarafından onaylanan YENİ YÖNETİM KURULU BELLİ OLDU.

Yeni Yönetim Kurulu ile ilgili olarak AK Parti Kahramanmaraş il Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle, İl Başkanımız Av. M.Burak Gül başkanlığında oluşturulan AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulumuz; partimize, teşkilatımıza ve kahraman şehrimize hayırlı olsun.

Bugüne kadar partimizde görev yapan tüm yönetim kurulu üyelerimize, göstermiş oldukları özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yaşam boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Birlik ve beraberliğimiz daim olsun,saygılarımızla"ifadeleri yer aldı.

Haber344 Yayın Kurulu olarak hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.

 Haber344.com / HABER  - SİYASET