2020-2021 sezonu BAL Denetçileri ve Sağlık Tedbirleri Kontrolörleri eğitim semineri TASKK Genel merkezinde illerinde katılımı ile TFF - TASKK işbirliği ile yapıldı.

Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ekrem Karaoğlan 'ın koordinesinde, iİİlimizden seminere BAL Ligi Denetçileri Adem Karaköse,Ahmet Güler ve Abdurrahman Akbaba ile Sağlık Tedbirleri Kontrolörü Ümit Yıldırım katılım sağladı.

Pandemi koşulları nedeniyle video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıda TASKK Eğitim Sekreteri ve Muğla ASKF Başkanı Mehmet Top BAL Denetçilerine, TASKK Sağlık İşleri Sekreteri ve Çanakkale ASKF Başkanı Dr.Firuz Erdil ise Sağlık Tedbirleri Konrolörlerine sunum yaparak sezon başlamadan görevlilerce yapılacaklar hakkında TFF talimatları ve yayınlanan tebliğler doğrultusunda bilgilendirdi.

TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez de toplantıya zoom üzerinden katılarak yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek, katılımcıları selamladı.

TASKK Genel Sekreteri Abdullah ALBUNAR’ın moderatörlüğünü yaptığı seminer 2 oturumda gerçekleşti.

2020-2021 BAL Sezonuna katılan 1. ve 3. Grup illere 14:00-16:00 saatleri arasında, 2. ve 4. Grup illere ise 17:00-19:00 saatleri arasında eğitim verildi.

Seminerde TFF Genel Sekreter Yardımcısı Adnan ERSAN ve BAL Koordinatörü Fahrettin ESERDİ’de katlımcılara BAL statüsü hakkında bilgilendirme yaptı.

Seminer sonunda ise sorular cevaplandırıldı.

Haber344.com / HABER - SPOR