Başkan Okumuş'un 22 yaşındaki yeğeni Harun Erdem Okumuş vefat etti
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un genç yaş vefat eden genç yeğeni büyük üzüntüye neden oldu.
Başkan Okumuş’un ağabeyi Prof. Dr. Sait Okumuş’un oğlu Harun Erdem Okumuş'un (22) vefatı Okumuş ailesinde, ilçe de,ve kentte büyük bir üzüntüye neden oldu.
Harun Erdem Okumuş'un cenazesi bugün Ankara'da kılınan cenaze namazı sonrası dualar ve göz yaşları arasında defnedildi.
Yeğeninin cenazesi ile ilgili büyük bir duygu yoğunluğu ve üzüntü yaşayan başkan Okumuş duygularını şöyle ifade etti " Binlerce tabuta omuz verdim. En ağır’ı buydu. Sevgili yeğenim “Harun Erdem “i fıtrat yaşında ebediyete uğurladık. Mekanın cennet olsun. 2000-2020..."
Bizde Haber344.com ve www.turkoglugundem.com Yayın Kurulu olarak Okumuş ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

