BAŞKAN ERDAL KANBUR ve YÖNETİMİ ÜYELERDEN 3.KEZ GÜVENOYU ALDI
Kahramanmaraş Lokantacılar,Kebapçılar ve Pastaneciler Odası'nın kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.
Tek liste olarak yeniden aday olan mevcut Başkan Erdal Kanbur, güven tazeleyerek 3. kez başkan seçildi.
Başkan Erdal Kanbur ve yönetim kurulu üyeleri salon girişinde üyeleri ve misafirleri ile yakından ilgilendiler.
Kahramanmaraş Lokantacılar,Kebapçılar ve Pastaneciler Odası başkanlığına 3.kez yeniden seçilen Erdal Kanbur şunları söyledi.
"Şahsıma ve yönetimime güvenen,bu karlı günde zor şartlarda kongremize gelerek oylarını kullanan ve bizleri yeniden seçerek bu göreve layık gören arkaşlarımıza teşekkür ediyoruz"dedi.
Yoğun kar yağışına rağmen ilgi ve katılımın bir hayli yüksek olduğu kongrede,üyelerden tam destek ve güvenoyu alan Erdal Kanbur başkanlığında oluşturulan listede yönetim kuruluna Abdullah Kılıçaslan,Tevfik Karaman,Ahmet Önyurt,Ali Büyükbenli,Bahayettin Tutyemez,Süleyman Fidan,Ahmet Türksayar,Ufuk Gümüşkemer,Fatih Temirci,İsmail Kutas,Remzi Ulaş,Zafer Ayranpınar,İbrahim Yavuz seçilirken,
Denetim Kurulu üyeliklerine ise Murat Nalbantbaşı,Nejat Adanalı,Hacı Mehmet Külek,Yılmaz Arıgüden,Osman Büyükkavgacı ve Mehmet Sütsatan listede yer aldılar.
Erdal Kanbur'un 3.defa başkan seçildiği Kahramanmaraş Lokantacılar ve Pastaneciler Odası'nın Genel kurulu tam bir demokrasi şölenine dönüşürken siyasiler,odaların başkanları ve yöneticileri ile basın mensupları büyük ilgi gösterdiler.
Bizde Haber344.com yayın kurulu olarak kongrede yeniden başkan seçilen Erdal Kanbur ve ekibine hayırlı olsun ve başarı dileklerimizi iletiyoruz.
Haber344.com / HABER - SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI

