Kahramanmaraş'ın Tanınmış Gazetecilerinden,Önceki dönemlerde Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı da yapan Abid Vanlı,Annesi Güllü Vanlı (97) hatunun vefatı üzerine sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.
Gazeteci Abid Vanlı'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı.
"Biri Babam.. Biri Annem.. Babam 2018 yılının nisan ayında vefat ettiğinde, annem bazan gelip giden aklı ile 6 ay kadar Babamı bekledi.
1945'li yıllarda başlayan muhteşem beraberlikte illa ki çalkantılı dönemler olmuştur. Nasıl bir muhteşem bir bağlılık ise, annem babamı, birilerinin yanına gitmiştir, ama bana döner diye bekledi.
Aradan geçen 6 ayda annem, babamın gelmeyeceğinden emin olduktan sonra kendisini bıraktı ve 3 Temmuz 2025 gecesi saat 04.45'e kadar hayatını yatalak olarak sürdürdü.
2 Temmuz'un akşam saatlerinde HG hospital'in yoğun bakımında başlayan entübe süreci ise 04.45'de son buldu.
9 çocuk büyütmüş ve 2 çocuğu da ölmüş olan annem, saçının telinin dahi görünmesine izin vermeyen yaşamı boyunca, biz çocukları için elinden geleni yaptı.
Bir annenin çocukları için yaptıklarını burada bir kaç cümlede ifade etme yeteneğim maalesef yok.
Biz annemden razı idik, hastalığı süresinde elimizden gelen gelmeyen her şeyi yapmaya çalıştık.
Hayatta iken çektiği çile, günahlarının kefareti olur inşallah diyerek, yapmaya çalıştığımız evlatlık görevimiz İnşallah Allah katında kabul görür.
Yatalakda ola aileyi bir arada tutan annemi bugün Cuma namazına müteakiben Abdulhamit Han camiinde kılınacak namazla edediyete uğurlayacağız.
Nur içinde yat canım annem.."
Bizde Haber344.com Yayın Kurulu ve AKBABA Ailesi olarak Merhumeye Allah’tan rahmet,Abid Başkan ve VANLI Ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Haber344.com / HABER - YAŞAM

