İBRAHİM SALMAN (37) AMANSIZ HASTALIĞA YENİK DÜŞTÜ

Fransa’da yaşayan hemşehrimiz İbrahim Salman’ın (37) genç yaşta yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetmesi,ilimizde ve Çağlayancerit ilçemizde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Çağlayancerit Belediyesi Cumhur ittifakı (MHP) meclis üyesi Burak Salman’ın ağabeyi,Bölgenin sevilen ve saygın isimlerinden Şakir Salman’ın oğlu,Osman Akbaba’nın kayınbiraderi olan 2 çocuk babası merhum İbrahim Salman’ın cenazesi bugün uçakla Kahramanmaraş havaalanına getirildi.

Belesiye Meclis Üyesi ve Merhumun kardeşi Burak Salman cenazenin 10.08.2021 Salı günü öğle namazına müteakip Çağlayancerit İlçesi Boylu Mahallesi Camiinde kılınacak namaz sonrası defnedileceğini, taziye evlerinin ise Boylu Mahallesindeki kendi evleri olduğunu ifade etti.

Bizde Haber344.com ve Akbaba ailesi yayın kurulu olarak Merhuma Yüce Allah'tan rahmet, Salman ailesine ve sevenlerine sabırlar ve başsağlığı diliyoruz.

İrtibat Tel:Burak Salman: 0532 258 07 42

Haber344.com / HABER - YAŞAM