Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Doç.Dr.Zuhal Karakoç Dora "Mücadelemiz Kahramanmaraş İçin"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş Milletvekili Doç.Dr.Zuhal Karakoç Dora, şehir gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç Dora,MHP İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz ile birlikte Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu, Manşet Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz usta gazeteciler Abdurrahman Akbaba ve Bekir Doğan ile biraraya geldi. Milletvekili Karakoç Dora, toplantıda yaptığı açıklamada, yerel basının şehirlerin gelişiminde oynadığı kilit role dikkat çekti.

Kahramanmaraş için birlikte çalışıyoruz

Kahramanmaraş’ın hem ekonomik hem sosyal kalkınması adına yoğun bir çalışma temposu içinde olduklarını vurgulayan Karakoç Dora, bu süreçte basın mensuplarının görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu ifade ederek, "Hizmet almak kadar, o hizmetin doğru şekilde anlatılması da önemli. Bu noktada basının rolünü çok önemsiyoruz" dedi.

Basınla istişare halinde olmayı sürdüreceğiz

Zuhal Karakoç Dora, milletvekilliği görev süresince her zaman açık kapı politikası benimsediğini ve şehri ilgilendiren her konuda basın mensuplarıyla istişare etmeye devam edeceğini söyledi.

Kahramanmaraş’ın hak ettiği hizmeti alması için çabalıyoruz

Milletvekili Karakoç Dora, şehrin sağlık, eğitim, ulaşım ve istihdam gibi temel hizmetlerde daha iyi noktalara gelebilmesi için Ankara nezdinde var güçleriyle çalıştıklarını dile getirdi.

Şehrin potansiyelini ortaya çıkaracak projelerin hayata geçirilmesi için planlı bir şekilde çalıştıklarını aktaran Karakoç Dora, “Kahramanmaraş’ın hak ettiği yatırımları alması için gece gündüz demeden mücadele ediyoruz."

Milletvekili Doç.Dr.Zuhal Karakoç Dora " İYİKİ VARSINIZ"

İl Başkanımız Hüseyin Vahit Demiröz ve teşkilatımızla birlikte basınımızın güzide temsilcileri ile bir araya gelerek Kahramanmaraş’ımızı konuştuk

Manşet gazetesi imtiyaz sahibi Arslan Deveboynu’na, Kahramanmaraş Gazetesiimtiyaz sahibi Bekir Doğan, Haber344 imtiyaz sahibi Abdurrahman Akbaba abilerime ve Manşet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mahmut Beyaz’a şehrimize kattıkları için, emekleri, çabaları ve duyarlılıkları için sonsuz teşekkürlerimle,

Dördüncü kuvveti temsil eden medyanın, bir denetleme mekanizması işlevi görerek memleketin gelişiminde üstlendiği rol ve sorumluluk tartışılmaz, İyi ki varsınız "

Gazetecilerden destek mesajı

Toplantıda söz alan Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Arslan Deveboynu ve gazeteciler Abdurrahman Akbaba ile Bekir Doğan, şehir menfaatine olacak her adımda yapıcı bir tavır sergileyeceklerini belirterek,Milletvekili  Dora'nın yerel basına gösterdiği ilginin memnuniyet verici olduğunu ifade ettiler.

TOPLANTIYA TEŞKİLAR BAŞKAN ve YÖNETİCİLERİDE KATILIM SAĞLADI 

Toplantıya ,MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz,il Başkan Yardımcıları İsmail Çevik,Çağrı Türkmener,Salman Arıkan  ile Türkoğlu İlçe Başkanı Mansur Metehan,Göksun ilçeleri Başkanı Emre Çiçek ,Ekinözü ilçe Başkanı İbrahim Karakoç,Eğitimci Yazar Fatih Erdoğan ve Önceki dönem teşkilat yöneticisi ve Ocak Başkanlarından Koray Korkmaz katıldılar.

 Haber344.com  / HABER  - GENEL