Ülkü Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığından anlamlı "27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü"Etkinliği
Ülkü Ocakları Kahramanmaraş il başkanlığı tarafından "27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle Aziz Şehitlerin Ruhu Şeriflerine Ulu Cami önünde lokma ve lokum ikram edildi ve kabirleri başında Kuran-ı Kerim okutuldu,dualar ve fatihalarla yâd edildi
Ülkü Ocakları Kahramanmaraş il başkanı Dursun Nar anma etkinliği ile ilgili olarak yaptığı açıklama da şunları söyledi.
Başkan Nar "Ülkücü hareket millet sevdasının bedelini kanıyla ödemiş, Türk-İslam ülküsünü canıyla tescil etmiş, nice acıya, nice kayba, nice felakete göğüs germiştir. Şehit vermiş, fakat taviz vermemiştir.
Bir gül bahçesine girercesine makamların en güzeline nail olan ağabeylerimiz şehitlerimiz, hepimizin yolunu aydınlatmışlardır.
"27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü" münasebetiyle Aziz Şehitlerimizin Ruhu Şeriflerine Ulu Cami önünde lokma ve lokum ikram ederek ve kabirleri başında Kuran-ı Kerim okutarak yad ettik.
Kılıçkıran'dan Fırat'a diriliğine iman ettiğimiz yolbaşçılarımızın kabri nur mekanları cennet olsun"dedi.
Haber344.com / HABER - YAŞAM

