BALAYI DÖNÜŞÜNDE GEÇİRDİKLERİ TRAFIK KAZASI SONUCU YAŞAMINI KAYBEDEN GENÇ GELİN ZEYNEP SEZAL ŞEREFOĞLU GÖZYAŞLARI VE DUALARLA DEFNEDİLDİ

Geçtiğimiz dünya evine giren Ahmet Esat Şerefoğlu ve Zeynep Sezal Şerefoğlu çifti balayı dönüşü Kocaeli yakınlarında trafik kazası geçirmiş,kaza sonucunda genç gelin Zeynep Sezal Şerefoğlu hayatını kaybederken damat Ahmet Esat Şerefoğlu yaralanmıştı.

Vefatı ile başta Sezal ve Şerefoğlu aileleri olmak üzere kenti yasa boğan genç gelin Zeynep Sezal Şerefoğlu Şeyhadil mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi. 

Şeyhadil mezarlığında düzenlenen cenaze Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ,TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celaleddin Güvenç,Milletvekilleri Ahmet Özdemir,İmran Kılıç ,Mehmet Cihat Sezal, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hayrettin Güngör,Ak Parti il başkanı Av.Fırat Görgel,Adli erkan,kamu kurum müdürleri , siyasi partilerin il ve ilçe başkanları,Sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile binlerce Kahramanmaraş'lı katıldı.

Cenazenin defnedilmesinden sonra ayakta güçlükle durabilen Ahmet Esat Şerefoğlu ile Sezal ve Şerefoğlu ailesinin mensupları taziyeleri kabul ettiler.

Haber344.com / HABER - YAŞAM